Nederlands  
 

Woonder Makelaardij

Woonder is specialist op het gebied van aan- en verkoopmakelaardij, projectanalyse en -advies, vastgoedontwikkeling en -begeleiding. Wij combineren vakmanschap met een eigen(zinnige) visie.

Voordat we uw object in portefeuille nemen, maken we vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies. Zaken als prijsstelling en kopersprofiel, maar ook marketing en verbetersuggesties komen hierin aan bod. Als Woonder-client krijgt u altijd een reëel beeld van de mogelijkheden in de markt.

Onze expertise zetten wij graag voor u in, op het gebied van bouwkunde, typologieën en materialen, maar ook als het gaat om markttendensen en waardeontwikkeling. Gespecialiseerde juristen, bouwkundig ingenieurs en een register vastgoed taxateur zijn vast aan ons kantoor verbonden. 

 

Wilt u eens verder praten?

Bel 043-3252525 of gebruik het contactformulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak met een Woonder-medewerker. Wij kunnen morgen al met u aan tafel zitten! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop

 Aan de rustige zijde van de voorname Wilhelminasingel, bekend als een van de mooiste brede lanen van Maastricht, ligt dit unieke, statige herenhuis. 

Lees meer>>>

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka