Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  
 

Luxe levensloopbestendige bungalow

 

  

Algemene omschrijving

Verassend, bijna eigenwijs gelegen, “schurkend” tegen de grens ligt hier deze opvallend degelijk gebouwde, goed ontworpen bungalow die een aanmerkelijk hoger prijssegment doet vermoeden. 

Met zijn zeer ruime woonkamer (ca. 55 m2), half open keuken, zeer grote badkamer (9m2) met douche, ligbad en 2de toilet, het ruime zonnige terras enzovoort…. echt een zéér complete woning te noemen.

Door de drempelloze “alles begane grond” bouw is deze luxe, zeer complete bungalow zeer geschikt voor senioren of anderszins mensen die graag gelijkvloers willen of moeten wonen, geheel rolstoel of rollator vriendelijk.

Door de specifieke architectuur, met een “bovengelegen glasstrook” die deze woning zeldzaam licht maakt, kan met recht worden gesproken van een zeer bijzondere woning, die een overwegend groene omgeving kent maar toch dicht bij de binnenstad en vele faciliteiten is gelegen.

Uitgebreide sportvoorzieningen, van golfbanen (aan de overkant) tot voetbal, baseball, tennis enzovoort in de directe omgeving, uitgestrekte natuurgebieden waar wandelen en fietsen ideaal kunnen plaatsvinden, aldus een ideale locatie voor vele buitenactiviteiten.

 

 

Ligging

Aan de rand van Maastricht, tussen de weilanden en vele sportvelden en een 18-holes golfbaan, maar ook op 3 autominuten van Maastrichts grootste winkelcentrum “de Brusselse Poort” kun je spreken van vele faciliteiten in de zeer korte nabijheid.

Uiteraard zijn er vele scholen vlakbij en zoals je dat van een grote stad mag verwachten zijn musea, theaters, cinema, bibliotheek, schier-ontelbare restaurants en cafés snel bereikbaar.

De Via Regia is lang te noemen en “steekt” aan het einde via het St. Annadalplein als het ware in de binnenstad. Dit plein is hemelsbreed 750 meter van het vrijthof gelegen.

Via de verderop aan de Via Regia gelegen Brusselseweg bereikt u snel en eenvoudig de noorderbrug die “aansluit” op de A2, A76 die leidt naar alle windstreken, Eindhoven/Amsterdam, Luik/Parijs, Heerlen/Aken en dergelijke. Via Lanaken is eenvoudig de E314 te bereiken richting Brussel en Antwerpen.

De Maastrichtse stadsbus is lopend binnen enkele seconden te bereiken.

 

 

Indeling

Bij binnenkomst valt meteen de hooggelegen lichtstraat op, zo typerend voor de architectuur van deze indrukwekkende bungalow, de entreehal is hierdoor erg licht en ruim.

Aan de linkerzijde zijn 2 slaapkamers gesitueerd, respectievelijk 10 en 20 m2 en een erg ruime, comfortabele badkamer met ligbad, douche en 2 de toilet.

In de entreehal is tevens het ruime gastentoilet gelegen.
De woonkamer (die naast, zoals reeds genoemd groot en erg licht is) is voorzien van een prachtige hardhouten parketvloer en deels een smaakvolle lei-achtige natuursteen, met prachtige kopertinten in antraciet.
De keuken is voorzien van alle apparatuur, verkeert in een “tip-top” conditie en heeft, super praktisch, naastgelegen een bijkeuken en de trap naar de ruime (18m2) kelder.
De rechts van de hal gelegen garage met elektrische poort kan comfortabel van binnenuit worden betreden, zodat weer en wind nooit hoeft te worden ondergaan bij het in- en uitstappen.

Doordat de garage diep is en aan de hal is gesitueerd kan hier eenvoudig ook een 3de slaapkamer worden gerealiseerd met behoud van een “parkeerplek”.
Plaats - Maastricht
Straat - Via Regia
Postcode -
Vraagprijs - € Kosten koper
Bouwjaar - 1996
Woonoppervlak - 203 m2
Perceel oppervlak - 460 m2
Vloer oppervlak - 200 m2
Beschikbaar - 1 January 1970

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka