Nederlands  
 

Appartement Ceramique, Maastricht

 

A L G E M E E N

Het gebouw La Forme in de jonge (eind jaren tachtig van de vorige eeuw gebouwde) stadswijk Ceramique heeft de signatuur van lokale architect Hari Gulikers. De afwerking en materiaalkeuze verschilt per eenheid. In dit appartement 8b is gebruik gemaakt van topmaterialen die ook nog eens op een smaakvolle manier zijn toegepast.

De badkamer is in prachtig, rustig antraciet uitgevoerd en uitgerust met een full-size ligbad en ruime inloopdouche.

De mooie keuken is uitgerust met alle gewenste apparatuur en open van opzet doordat de oorspronkelijke wanden zijn doorgebroken. Hierdoor krijg je een lofachtige beleving. 

Door het hele appartement ligt een schitterende natuurstenen zwarte vloer, die rust en duidelijkheid geeft aan deze woning.

Alle plafonds zijn gladgestuct, alle verlichting is te bedienen met afstandsbediening. Er is een complete Bang & Olufsen-infrastructuur aangelegd, die inclusief apparatuur eventueel kan worden overgenomen. 

Het appartement voelt ruim en is heeft 2 volwaardige slaapkamers en een technische ruimte die ook als berging wordt gebruikt. 

In de kelder bevindt zich een ruime berging en een privé-parkeerplaats.

 

L I G G I N G

Centraal gelegen in het stadsdeel Céramique, op een steenworp van Plein 1992, het Centre Céramique en het gezellige stadsdeel Wyck, met onder meer de Rechtstraat, één van de leukste winkelstraten van Maastricht. 

Een veelvoud aan speciaalzaken, goede restaurants, hippe bars, mode- en interieurwinkels, galeries en vele gezellige terrasjes zijn de reden waarom Wyck zo geliefd is. Via de moderne loopbrug vanaf Plein 1992 of via de monumentale Servaasbrug ben je binnen een paar minuten in het mooie stadspark of in de historische binnenstad van Maastricht. 

Het centraal station ligt op circa 800 meter, de belangrijkste uitvalswegen (A2 richting Amsterdam-Luik en de A79 richting Heerlen) zijn ook al om de hoek. Dit kun je dus met recht een ideale ligging noemen. 

 

I N D E L I N G

Op de 1e etage, meteen tegenover de liftdeuren ligt dit heerlijke appartement. Bij binnenkomst valt de openheid meteen op. De deurloze entreehal nodigt uit in de (52 m2) ruime woon-eetkamer en open keuken. Rechtsom de 2 slaapkamers (circa 12 en 17 m2) en de badkamer met full-size ligbad en inloopdouche. 

Onder het gebouw de berging (ca. 8m2) en een privé-parking.
Plaats - Maastricht
Straat - Levignelunet 8B
Postcode - 6221 KM
Vraagprijs - € 395.000 Kosten koper
Bouwjaar - 2007
Woonoppervlak - 110 m2
Beschikbaar - In overleg

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka