Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  
 

Daemslunet, "Patio Sevilla”

 


Algemene omschrijving

In het door de TOP-architecten ontworpen appartementencomplex dat bekend staat om zijn luxe afwerking, wellicht de mooiste van heel Ceramique, mogen wij dit erg mooie, lichte, zeer ruime appartement aanbieden.
Dit uitzonderlijke appartement is niet alleen veel ruimer dan bijna alle andere,(bijna 140m2) het voelt ook nog eens echt extra groot door de overweldigende lichtinval op de bovenste etage.
De residentiële entourage dankt het “penthouse” naar onze overtuiging door zijn vierkante lay-out, waarbij de woonkamer van ruim 53 m2 je in een moderne villa doet wanen.

De Sie-matic keuken is modern en ondanks zijn "14 levensjaren” nog in keurige staat..
De badkamer mag eveneens luxueus worden genoemd met het grote ligbad, de separate douche en een 2de toilet. 
Er zijn uiteraard 2 wastafels en een grote spiegel aanwezig.

De master-bedroom is ook al stukken groter dan gemiddeld met zijn ruim 23m2 en ook de eigen parking is 1,5 x zo groot als alle anderen evenals de berging die bijna 15m2 meet, 
uitzonderlijk ruim vergeleken met alle andere Ceramique complexen.
De loggia is heerlijk zonnig, zowel de ochtendzon als de avondzon tot ondergang geeft "onovertroffen buitengenot”. Wij kennen geen enkel ander appartement met deze unieke kwaliteit !!
Uitzicht tot Berg en Terblijt en Cadier en Keer en ruimte om met gemak 6 personen van een sterren-diner te voorzien of gewoon een lekker glas wijn.

Ik vergeet niet om het waarlijk ongekende raamoppervlakte te benoemen, een woonbeleving die nergens valt te evenaren, zonder overdrijven….
Wij nodigen u met welgemeend enthousiasme uit om een van Ceramique’s allermooiste appartementen te komen bezichtigen.


Locatie
Er is veel gezegd en geschreven over de jonge prestigieuze binnenstad wijk “Ceramique”.
Ideaal ten opzichte van alle uitvalswegen en centraal station, leunend tegen de binnenstad en het prachtige historische stadspark.
Het moderne Plein 1992, met zijn horeca en winkels, 2 sterren Michelin bij Hans van Wolde of superbe koffie bij Coffeelovers, het Centre Ceramique, waarin de stadsbibliotheek is gevestigd en vele indrukwekkende exposities plaatsvinden,
het Derlon-theater van toneelgroep Maastricht, exclusieve winkels als o.a. de Teekenschool en B&O aan de mondaine Avenue Ceramique, het al snel populaire Charles Eyckpark aan de Maas enzovoort, Ceramique herbergt het allemaal….
In de directe omgeving van alle wenselijke faciliteiten zoals winkels, restaurants, musea, scholen, Universitaire Faculteiten, de monumentale binnenstad et cetera…
Een betere woonomgeving is nauwelijks denkbaar, zou je zomaar kunnen zeggen.
Bewoners van deze geprezen binnenstadswijk bevestigen dit zeer hoogwaardige woongenot telkens weer.


Indeling
De indrukwekkende entreehal die als het ware uit 2 delen bestaat (bijna 18m2) is heel centraal gepositioneerd in het appartement, hetgeen heel logisch en overzichtelijk voelt, heel prettig…
De woonkamer (ca. 53 m2) is “open” te bereiken en valt echt direct op door het gigantische glasoppervlakte en het hieruit voortvloeiende licht, buitengewoon aangenaam en uniek te noemen.
De master-bedroom (ca 23m2) kent een praktische lay-out, die het inrichten heel vanzelfsprekend maakt, ook hier veel daglicht en lange wanden, perfect om grote kledingkasten netjes te plaatsen.
De 2de slaapkamer is ook nog van een prima formaat (ca. 14m2).

De badkamer is mooi ingedeeld, en voorzien van alles dat je verwacht in dit luxe segment inclusief 2de toilet, zelfs het gastentoilet in de hal is van zeldzaam formaat.
De keuken is halfopen en praktisch ingedeeld met een ruime berging ernaast waar ook de wasmachine en was droger zijn plekje weet.
De Loggia is een absoluut genot omdat deze op de bovenste etage is gelegen waardoor je van ’s ochtends tot zonsondergang kunt genieten.
Ook het formaat kom je niet veel tegen


Onderhoudsstaat en materialen
Het “Patio Sevilla” complex staat bekend om zijn uitmuntende onderhoud, een zeer actieve VvE en een efficiënt gebouwen management.
Zelfs de vloeren in de parkeergarage worden geschrobd..
Ortiz y Cruz dankt zijn zeer gerenommeerde status aan consequente, transparante, logische architectuur telkens met niet voor de hand liggende materialen en/of lijnen, zoals hier zijn de vormen van de volumes verassend
maar ook onopvallend de terracotta gevelbekleding, speciaal ontworpen voor deze 3 prominente volumes, smaakvol maar altijd ingetogen. 
Een knipoog van de architecten die de keramische industrie op deze Maastrichtse locatie “linkt” aan de Terra cotta uit Andalusië.

Het appartement is uitgevoerd in heldere toon en neutrale materialen, luxe en strakke rust is een treffende typering voor de sfeer in het appartement.
het subtiel verlaagde plafond met inbouw spots in de hal, de modern ogende topschelf vloeren, het repeterende wit….
Komt u maar snel bezichtigen als u de verwerving van dit gelukzalige, luxe appartement wilt overwegen…

Vraagprijs €  509.900,— k.k.
Aanvaarding in overleg 
Plaats - Maastricht
Straat - Daemslunet
Postcode -
Vraagprijs - €
Bouwjaar - 2003
Beschikbaar - 17 November 2017

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka