Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  
 

Appartement Aylvalaan


Algemene omschrijving

De "hemelshoge" plafonds, de luxe materialen en de ligging aan een van Maastrichts mooiste, voorname lanen bepalen de unieke entourage van dit prachtige appartement.

De smaakvolle inrichting en de met zorg gekozen, passende materialen en de liefst ca. 60m² grote woonkamer maken het toeven in dit appartement uiterst aangenaam.

De eigenwijze indeling, ten gevolge van de voormalige functie van dit complex versterken het gevoel dat het hier geen standaard appartement betreft.
Het vermaarde Veldeke college, een jarenlang begrip in Maastricht en omstreken betreffende hoger voortgezet onderwijs was de oorspronkelijke "bewoner" van dit authentieke complex op deze unieke locatie.

In de jaren 1995 en 1996 is het complex volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een luxe wooncomplex.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken, een ruime (ca. 14 m²) zuidelijk georienteerde loggia, ruime entreehal met gastentoilet, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad, vaste wastafel en 2de toilet en een ruime berging/bijkeuken.Indeling

Het appartement geeft de indruk een herenhuis te zijn o.a. door de hoge plafonds en de algemene smaakvolle entourage.

Een zeer mooie entree biedt u de toegang tot twee slaapkamers, een apart toilet en de half open keuken. De ruime woonkamer is verbonden aan deze half open keuken en aan het balkon (ca.12m²). Naast de keuken ligt een ruime bijkeuken (gesloten ruimte). De badkamer heeft twee deuren waardoor je via ieder slaapkamer toegang hebt.Ligging

Naast de hierboven omschreven kwaliteiten is de ligging eveneens een prominente kwaliteit te noemen.
In het hart van het prachtige stadsdeel St. Pieter, gelegen pal tegen de oude binnenstad aan is de immense populariteit van deze locatie eenvoudig verklaart.
Op 1 minuut gelegen van het prachtige historische stadspark, op 3 minuten van het geliefde Jekerkwartier met zijn schier-ontelbare, winkels, antiquariaten, restaurants, cafés, sfeervolle terrassen et cetera.
Maar ook "om de hoek" van de prachtige natuur die de St. Pietersberg biedt, ideaal om eindeloos te wandelen.

Naast de natuurlijk vlakbij gelegen binnenstad beschikt ook St.Pieter zelf over volwaardige faciliteiten als diverse winkels, leuke terrassen enzovoort.

Voor diegene die "verder" moet gaan is er een perfecte aansluiting op alle belangrijke uitvalswegen via de John F. Kennedybrug en de Noorderbrug.

 

 

Onderhoudsstaat & gebruikte materialen

Vloeren
Mooie eikenhouten parketvloeren, plavuizen, vloerbedekking.

Plafonds
Hoge plafonds glad stuukwerk ornamenten.

Kozijnen
Hardhouten kozijnen v.v. HR + isolerende dubbele beglazing.

Keuken
Landhuisstijl keuken v.v. apparatuur.

Badkamer
Een badkamer met twee toegangen voor beide slaapkamers. Deze beschikt over douche, bad, een tweede toilet en een vaste wastafel.

Verwarming/ warmwatervoorziening
C.V. combiketel (eigendom) 

Isolatie
Dubbele beglazing, dak en deels spouw isolatie.

Ontluchtingssysteem
Te bedienen vanuit de keuken en is aangesloten op de badkamer, douche en woonkamer/keuken. De afzuiging boven de kookplaat is individueel geregeld.

Tuin
De bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de schitterende tuin, gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex.
Plaats - Maastricht
Straat - Aylvalaan
Postcode -
Vraagprijs - €
Vloer oppervlak - 140 m2
Beschikbaar - In overleg

 
 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka