Nederlands  

Geheel gerenoveerd appartement op TOPlocatie

 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van dit op de begane grond gelegen appartement. Van top tot teen verbouwd met een nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe vloer en een frisse verflaag. Uiteindelijk zal dit éénslaapkamerappartement ook over een gloednieuw terras beschikken. Daarnaast kan het appartement gemeubilleerd worden opgeleverd en kan men vanuit de woonkamer genieten van een magnifiek uitzicht over de Maas en de 'stad' kant van het centrum.

Het object maakt deel uit van de voormalige Ridder Brouwerij die momenteel een volledige transformatie ondergaat. Zo zijn er in het naastgelegen pand al studio's gerealiseerd en in het op nummer 11 gelegen pand zijn inmiddels beide appartementen bewoond.

'Om de hoek' komt men via de Wycker Burgstraat midden in bruisend Wyck, met al haar speciaalzaken en toprestaurants, uit en op slechts enkele meters van het appartement ligt de Sint Servaas brug die men naar alle denkbare winkels, restaurants, café's, het Stadspark, het Vrijthof en de Markt leidt. Op nog geen 400 meter afstand ligt Plein 1992 waar een Albert Heijn, Blokker en Gall & Gall liggen.

D.m.v. een parkeervergunning kan men iets verder op de wal de auto parkeren. Tevens ligt er op nog geen 5 minuten wandelen een parkeerhal waar een parkeerplaats gehuurd kan worden. Vraag naar de mogelijkheden! De snelwegen richting Eindhoven en noordelijker, België en Duistland zijn binnen enkele minuten goed te bereiken.

 

Huur: € 995, excl. € 75 serv. kn en GWE, TV en internet.

Borg: € 1.070

Administratiekosten: € 250,- excl. 21% BTW
Plaats - Maastricht
Straat - Oeverwal 10A
Postcode - 6221 EN
Huur - € 995,-- excl. € 75,-- serv. kn, excl GWE, internet en TV
Woonoppervlak - 50 m2
Beschikbaar - 2 January 2018

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka