Nederlands  

Volledig gemeubileerd splitlevel appartement

 

Kwalitatief hoogwaardig, modern, smaakvol, fris en licht split-level appartement met drie woonlagen, volledig uitgerust met meubels uit het beste segment. Luxe en goede smaak bepaald de entourage in dit op top locatie gelegen ruime appartement (bijna 120m2 ! ! ). De eigenwijze indeling ten gevolge van de voormalige functie van het gebouw, dat jarenlang dienst deed als zwembad versterken de bijzondere entourage. Tot in de kleinste details voorzien van alle kleinood, luxe bedden enorm veel kastruimte et cetera. . . . Een waarlijke "must see" ! ! Enorme master bedroom (35m2), een iets kleinere, tweede slaapkamer en een walkin closet/bergruimte.  

'Om de hoek' komt men midden in bruisend Wyck, met al haar speciaalzaken en toprestaurants, uit en op slechts enkele meters van het appartement ligt de Wilhelminabrug die men naar alle denkbare winkels, restaurants, café's, het Stadspark, het Vrijthof en de Markt leidt. Op nog geen 600 meter afstand ligt Plein 1992 waar een Albert Heijn, Blokker en Gall & Gall zijn gelegen. 

Diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving, waaronder een "om de hoek" gelegen afgesloten parkeerhal waar een parkeerplaats gehuurd kan worden. Vraag naar de mogelijkheden! De snelwegen richting Eindhoven en Noordelijker, België en Duitsland zijn binnen enkele minuten snel te bereiken. 

 

Huur: € 1.175,--  , € 200,-- serv. kosten inclusief meubilering, excl. GWE, en internet. 

Borg: € 1.800,--

Administratiekosten: € 250,- excl.21% BTW
Plaats - Maastricht
Straat - Franciscus Romanusweg 64A
Postcode - 6221 AH
Huur - € 1.175 excl. € 200 serv. kn en meubilering en excl. GWE, internet en TV
Woonoppervlak - 120 m2
Beschikbaar - In overleg

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka