Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Appartement binnenstad Maastricht

Op een unieke locatie, midden in de binnenstad tussen de Markt en het Vrijthof in, ligt dit gemeubileerde appartement met twee slaapkamers. Hoewel men midden in de stad woont geniet men toch van de rust en het groen van de (boven)gemiddelde buitenwijk. Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, volledige badkamer en twee slaapkamers van behoorlijke afmeting. De woonkamer en de keuken vormen een groot geheel, waardoor er een ruim gevoel onstaat. In en rond de keuken zijn meer dan voldoende (in de muren weggewerkte) kasten, waardoor er genoeg opbergruimte is.

Zoals vermeld heeft dit appartement een ideale locatie, midden in de binnenstad, maar toch zeer rustig door de ligging aan een verkeersluwe straat. Auto's kunnen het terrein enkel bereiken als de bewoners er een parkeerplaats hebben. De samenstelling van bewoners varieert van studenten en werkenden tot gezinnen en pensionado's. Om de hoek ligt een Albert Heijn, de binnenstadse faculteiten zijn binnen 3 minuten te bereiken en alle denkbare winkels en de ontelbaar veel eet- en drinkgelegenheden die Maastricht rijk is zijn allemaal binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

Via de Noorderbrug, die maar 2 autominuten van het appartement verwijderd is, bereikt men de A2 en A79. Ook de Maasboulevard en de singels die naar de Kennedybrug leiden zijn op minder dan 2 minuten te bereiken.

In overleg met de verhuurster kan het appartement eventueel ongemeubileerd gehuurd worden 

 

Huur: € 1.230,- incl. servicekosten en meubilering, excl. GWE, tv en internet.

Borg: € 1.500,-

Contracts-, (24/7) service en assistentiekosten: € 250,- excl. 21% BTW

 

 

 
Plaats - Maastricht
Straat - Capucijnengang 21C
Postcode - 6211 RV
Huur - € 1230,- incl service kosten
Woonoppervlak - 100 m2
Beschikbaar - 1 August 2019

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka