Woonder Makelaardij
 
 
Nederlands  

Abtstraat 1C

Top-segment luxe smaakvol gemeubileerde 4-slaapkamer appartement van maar liefst bijna 250 m2. Op flaneer afstand tussen Vrijthof en Jekerkwartier gelegen "leunend" tegen het Kruisherenhotel.

 

Algemene omschrijving

De monumentale entourage van zowat alle belendingen versterkt nadrukkelijk de kwaliteit van deze heldere, hoogwaardige moderne architectuur. het programma met 4 ruime slaapkamers, 2 luxe badkamers, een zeer luxe keuken met Gagenau apparatuur, het enorme glasoppervlak, de locatie tussen Universiteit, historisch stadspark, Vrijthof en het oude Calvarieberg maakt dit appartement met zijn uniek aantal vierkante meters een zeldzaamheid in vele opzichten.

We vinden dat we niet al te veel moeten vertellen over de specifieke kwaliteiten, want we vertellen u heel graag veel meer tijdens een alles vertellende bezichtiging.

Het afwerkingsniveau is uiteraard subliem te noemen met louter top kwaliteit materialen. De keuken nodigt uit om uitgebreid te koken, hetgeen wel zal moeten, want vrienden nodigen zich graag zelf uit op deze meer dan heerlijke locatie in de lekkerste stad van Nederland.

Ligging/ locatie

Op een voor Maastrichtenaren beroemde plek waar vele van onze voorouders door de zusters van Elizabeth Strouve werden verzorgd in het klooster-hospitaal en door de prachtige tuinen wandelde van de vele omliggende kloosters die toen aan de westzijde de stadsgrens markeerde is in dit millennium dit kleinschalige topsegment project gerealiseerd.

De bereikbaarheid is zeer goed te noemen ondanks het feit dat het Vrijthof letterlijk om de hoek ligt. Via de Staten- en Hertogsingel verbind de Noorderbrug direct met de A2 en A79 die eigenlijk in alle belangrijke richtingen leidt.

Maar de Abtstraat met meerdere indrukwekkende monumentale panden uitlopend en het "hoekje om" begint het meer dan heerlijke, eveneens monumentale oude stadspark dat weer direct verbindt met de prachtige natuur van de Jekervallei en iets verderop de St. Pietersberg.

Door de "top-centrum" locatie zijn uiteraard alle ruimschoots gefêteerde kwaliteiten van het Maastrichtse stadscentrum op "flaneer-afstand" bereikbaar. Ook de Universiteitsgebouwen zijn veelal vlakbij gelegen, evenals het paleis van Justitie, het Europees Instituut en zo voort...

Indeling
De vanuit de auto elektrisch bedienbare poort verschaft toegang naar de eigen overdekte parking. Er is ook een gemeenschappelijke gastenparking beschikbaar. De entreehal toont meteen de hoogwaardige kwaliteit evenals de lift die exclusief naar de eigen etage voert.
Na binnenkomst valt de ruimtelijkheid meteen op. De privé overloop verschaft toegang tot het appartement evenals de zeer ruime berging. Hetr appartement bevat 4 slaapkamers van circa 28m², 19m², 17m² en 11m² en 2 luxe badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Denk hierbij aan marmeren tegels, een ligbad, inloopdouche met jets, bidet, dubbele wastafel et cetera. De entree/hal is voorzien van led-vloerverlichting en videofoon. De zeer luxe open keuken is voorzien van o.a. quooker, vaatwasser, warhoudlade, dubbele koelkast, stoomoven, heteluchtoven, rvs afzuigkap en een keramische kookplaat.

De woonkamer is buitengewoon licht door het immense raamoppervlakte welke (eveneens in de slaapkamers) zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonwerende screens. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.
Plaats - Maastricht
Straat - Abtstraat 1C
Postcode - 6211LC
Huur - € 1890
Woonoppervlak - 250 m2
Beschikbaar - In overleg

 
Woonder. Rationeel makelen...
Funda Mooi limburg Jaap Zoek alle huizen Woonplein Limburg Huislijn Kapaza Pararius Zuka